Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Άρχισαν τα όργανα...

Με την εφαρμογή του νέου Οργανισμού του ΥΔΜΗΔ, από σήμερα, παύουν όλες οι θητείες προϊστάμενων και ο Μητσοτάκης ορίζει κατά το δοκούν τους νέους!

Δείτε εδώ πώς από τους 4 Γενικούς Διευθυντές που είχε, 2 με κρίση και 2 με ανάθεση, εντελώς τυχαία πετάει έξω αυτόν που ήταν με κρίση (από το ΕΙΣΕΠ!).

 Εντελώς τυχαία ο κ.Παπαδημητρόπουλος ήταν αυτός που στην πρώτη φάση συμμετείχε στην απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ και δεν είχε εκδώσει επιμερισμό για την αξιολόγηση.

Θαυμάστε επίσης την αναλυτική ειδική αιτιολόγηση που χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθεί η επιλογή των με ανάθεση Προϊσταμένων. Με απλά λόγια, ο εφαρμόζων πιστά το Μνημόνιο, αμείβεται αναλόγως...

Άντε και στα δικά μας...(Πάντως οι δικοί μας Γενικοί Διευθυντές θα διεκδικήσουν τις θέσεις επί ίσοις όροις. Όλοι έχουν εκδώσει (και μάλιστα δις) αποφάσεις επιμερισμού...)

Υ.Γ. Ο Παπαδημητρόπουλος του ΥΔΜΗΔ ευτυχώς δεν είναι μόνος. Δείτε για παράδειγμα εδώ πως η Γενική Δ/ντρια στο Υπουργείο Πολιτισμού προτίμησε να είναι συνάδελφος παρά ..."πιστό σκυλί"

Δεν υπάρχουν σχόλια: