Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Το 15% από εμάς, στο Υπουργείο Εργασίας, δουλεύουμε. Οι υπόλοιποι υπονομεύουμε

Τρικυμία ή επώδυνες αλήθειες;

Συνάδελφοι, δυστυχώς μας πήραν χαμπαρι!!!  Αποτελούμε μέρος ενός συστήματος που υπονομεύουμε την κα Θεανώ Φωτίου, Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  Εκτός από ένα 15%..

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 6΄ 48΄΄



Λέγαμε και μεις, τι φταίει και δεν προχωράνε τα πράγματα;  Εμείς φταίμε, οι υπονομευτές.

Θεωρούμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου μας θα πρέπει να πάρει άμεσα θέση επί αυτών των δημόσιων δηλώσεων από μέλος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ; http://www.fmvoice.gr/index.php/oikonomia/eidiseis/item/145261-lefta-yparxoun-gia-tous-epitheorites-ergasias-pou-lymainontai-tis-epitropes-asfalistikon-tameion-kai-oaed

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε, το video που ανήρτησε η Α.Σ.Υ. αφορά σε δημόσια ομιλία της κας Φωτίου με την οποία αναφέρεται ευθέως σε υπαλλήλους του Υπουργείου "της" που "την υπονομεύουν".
Η είδηση στην οποία αναφέρεσαι αφορά, όπως γράφει και ο συντάκτης, σε στοιχεία που διαθέτει "κατά αποκλειστικότητα η fmvoice.gr". Η Α.Σ.Υ. δεν μπορεί να ζητήσει να πάρει θέση ο Σύλλογος επί δημοσιευμάτων, τα οποία δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα στοιχεία. Αν υπάρξουν στο μέλλον συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με το θέμα, θα δημοσιοποιηθούν.

Ε. Σιδέρη