Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ταμείο Συλλόγου και δάνεια-Αίτημα για ενημέρωση...


Αίτημα
του Γιάννη Κοντού,

μέλους του ΔΣ
του Συλλόγου Υπαλλήλων
Υπουργείου Εργασίας

2 Απριλίου 2014
Προς ΔΣ Συλλόγου Υπαλλήλων
Υπουργείου Εργασίας
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ. 10110
    Υπόψη Ταμία Συλλόγου


Κοινοποίηση: - Πρόεδρο ΔΣ Συλλόγου
                         - Γ.Γραμματέα ΔΣ Συλλόγου


  1. Αίτημα για ενημέρωση σχετικά με το Ταμείο του Συλλόγου
Σε συνέχεια της από 17/02/2014 αίτησής μου σχετικά με τις κινήσεις και το διαθέσιμο ποσό του Ταμείου του Συλλόγου, επαναλαμβάνω το αίτημά μου επικαιροποιημένο:

Παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως, εντός πέντε (5) ημερών από σήμερα 02/04/2014, για τα ακόλουθα:
  • Αναλυτικές κινήσεις ταμείου (έσοδα- έξοδα) για το διάστημα Οκτωβρίου 2013 - Δεκεμβρίου 2013, με πληροφόρηση ανά κίνηση για τις πηγές εσόδων και την αιτιολογία των εξόδων.
  • Αναλυτικές κινήσεις ταμείου (έσοδα- έξοδα) για το διάστημα Ιανουαρίου 2014 - Απριλίου 2014, με πληροφόρηση ανά κίνηση για τις πηγές εσόδων και την αιτιολογία των εξόδων. 
  • Ταμειακό υπόλοιπο την 31η Δεκεμβρίου 2013 
  • Τρέχον (02/04/2014) ταμειακό υπόλοιπο

  1. Αίτημα για ενημέρωση σχετικά με τις αιτήσεις μελών του Συλλόγου για δάνειο
2α. Ενόψει επικείμενης συνεδρίασης του ΔΣ του Συλλόγου με θέμα την έγκριση δανείων σε μέλη του Συλλόγου, παρακαλώ να με ενημερώσετε αναλυτικά και εγγράφως για τον κατάλογο των μελών του Συλλόγου των οποίων η αίτηση για δάνειο από τον Σύλλογο εκκρεμεί.
Ο κατάλογος να περιέχει τις εξής πληροφορίες: ονοματεπώνυμο αιτούντος, αιτηθέν ποσό δανείου, αιτιολογία για τη χορήγηση δανείου (στην περίπτωση που αναφέρεται στην αίτηση) και ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.

2β. Επίσης, παρακαλώ να με ενημερώσετε αναλυτικά και εγγράφως για τον κατάλογο των πρώην μελών του Συλλόγου οι οποίοι έχουν συνταξιοδοτηθεί και δεν έχουν εξοφλήσει μέχρι σήμερα 02/04/2014 δάνεια που έχουν λάβει από τον Σύλλογο.
Ο κατάλογος να περιέχει τα ακόλουθα δεδομένα: ονοματεπώνυμο του πρώην μέλους, ανεξόφλητο ποσό δανείου, ημερομηνία λήψης του δανείου.

Είναι αυτονόητο ότι τα παραπάνω στοιχεία δεν θα κοινοποιηθούν.


Ο αιτών
Γιάννης Κοντός   

2 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: